Hodnoty sú v tradíciách

Publikované v: Výrobky AnnieClaire.sk Publikované:

Liptov je rázovitý kraj a ľudia tu, tí sú tiež. Dizajn a výrobky značky annie.claire sú plodom práce práve takých ľudí – pre ktorých nie je najdôležitejšia predajnosť, kvantita a konzum, ale tradície, nadčasovosť, kvalita a spokojnosť na oboch stranách. annie.claire nie je len o výrobkoch, ale o celom procese od prvej myšlienky až po doručenie k vám.

V prvom rade je pri výrobe pre nás dôležitá kvalita a udržateľnosť. Materiál nakupujeme výhradne y európskych koželužní a najviac z tých talianskych, ktoré sú vysokou kvalitou známe v celom módnom svete. Vyberáme si prísne certifikované koželužne, aby aj náš konečný výrobok mohol dostať najvyššiu známku kvality.

Kvalitné talianske kože

Sme hrdí aj na náš minimalistický dizajn, vďaka ktorému si dovolíme v súvislosti s našou značkou použiť aj označenie slow fashion a pojem udržateľnosť. Naše kabelky, tašky a ďalšie produkty sú ľahko kombinovateľné, majú dlhú životnosť a budú in aj o pár rokov – takže z nákupu u nás sa stáva investícia a vy si môžete byť istí, že nebudete o polroka hľadať nový kúsok, lebo starý je už opotrebovaný a my nezahlcujeme trh množstvom výrobkov s nízkou kvalitou.

Ručne robené slovenské kabelky

A na naše životné prostredie myslíme aj pri balení objednávok od vás. Krabice, v ktorých sú produkty odosielané, sú 100% recyklovateľné, vrátane špeciálnej pásky y recyklovateľného papiera. Navyše každá kabelka je zabalená v textilnej nákupnej taške, takže zadarmo k objednávke dostanete aj takúto tašku na nákupy, ktorú môžete používať opakovane a ušetriť svoj annie.claire kúsok pri náhodných návštevách potravín. :-)

Malá rodinná firma s tradíciou

Náš prístup, naša práca aj naša eko snaha, to všetko sa premieta v našich cenách. Vyrábame stále cenovo dostupné produkty, ktoré nie sú „okukané“ ani „sezónne“. Chceme, aby z našich výrobkov boli klenoty vašich šatníkov, po ktorých budete spokojne siahať veľmi dlho. Chceme začať tradície vnímať moderne.




Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December