Marika Časnochová

Publikované v: Ambasádori Publikované:

Ambasádorka annie claire

Marika Časnochová je úspešná slovenská modelka, ktorá svoju stále aktívnu modelingovú kariéru odštartovala vo svojich 14-tich rokoch, kedy ju objavil ikonický Saša Jány a v národnom finále prestížnej modelingovej súťaže Elite Model Look v Prahe obsadila skvelé 3. miesto. No keďže jej osemročné gymnázium bolo vyslovene proti modelingu, zo začiatku svojej kariéry cestovala len cez školské prázdniny. Ešte pred nástupom na vysokú školu sa jej poradilo absolvovať úspešne fashion week v Madride, Istanbule, Číne, Singapure a tiež na Taiwane. Fotila množstvo kampaní a tiež módnych editoriálov.

slovenske-kabelky-ambasador-marika-marienka-casnochova-03.jpg

Popri štúdiu na vysokej škole stihla precestovať mnohé exotické destinácie a tiež sa zúčastniť zahraničných súťaží krásy, z ktorých spomeňme Miss Coffee International v Indonézii, kde vybojovala pre Slovensko krásne 4. miesto a tiež Miss Multiverse International v Dominikánskej republike, kde sa dostala do TOP 10. Okrem veľmi slušnej kariéry je momentálne maminkou 7-ročnej dcérky Sofinky a venuje sa ešte stále modelingu, ale prepadla aj svojej celoživotnej vášni - biológii. 

slovenske-kabelky-ambasador-marika-marienka-casnochova-04.jpg

Marika sa môže pochváliť stovkami fotení a módnych prehliadok nielen na Slovensku, ale i v zahraničí, vďaka čomu precestovala rozmanité kúty sveta. Svoj talent a krásu predviedla na najprestížnejšej slovenskej súťaži krásy MISS Slovensko, na súťaži krásy v Indonézii a na prestížnej svetovej súťaži MISS Multiverse, kde vo svetovom finále postúpila do exkluzívnej TOP 10 súťažiacich. Na svetové finále MISS Multiverse postúpila vôbec ako prvá a doposiaľ jediná Slovenka, za čo jej patrí historické prvenstvo spomedzi slovenských krások na svetových súťažiach krásy.

Je tiež jedinou Slovenkou, ktorá sa zúčastnila ako finalistka v troch súťažiach krásy, na troch rôznych svetadieloch. Marika Časnochová je zakladateľkou a šéfredaktorkou módneho a lifestylového magazínu M magazín.sk (www.mmagazin.sk), ktorý sa teší stále väčšej popularite. Okrem modelingovej kariéry sa Marika vydala aj cestou prírodných vied, kedy pôsobila aj ako lektorka biológie. Jej talent sa prejavil nielen pred objektívom fotografa, ale aj pred televíznou kamerou, výsledkom čoho je niekoľko televíznych reklám, seriálov či videoklipov, v ktorých mala Marika možnosť stvárniť nielen vedľajšie, ale i hlavné úlohy a postavy.

slovenske-kabelky-ambasador-marika-marienka-casnochova-05.jpg

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December