Ponuka pre firmy - B2B

Publikované v: Pre firmy Publikované:

Chceme byť vaša osobná záležitosť!

U nás v našom online brašnárstve sa Vám vieme dokonale prispôsobiť. S radosťou sa postaráme o to, aby kúsky, ktoré si vyberiete boli naozaj jedinečné - jednoducho kožené výrobky od nás na zákazku.

Stačí si prezrieť našu ponuku, vybrať model, ktorý Vás oslovil a prispôsobiť si ho podľa seba. Farba kože, podšívky aj šitia podľa Vášho gusta - pokojne si môžete takto vytvoriť aj celú vlastnú kolekciu. A vieme vyčarovať aj monogram či logo firmy na želanie.

Všetko s Vami prekonzultujeme individuálne a výrobu začneme okamžite po zaplatení objednávky.

Tak, aké je to Vaše želanie? Napíšte nám ho na annieclaire@annieclaire.sk


Vlastné dizajnové a technologické štúdio je overený spôsob, ako spracovať aj konkrétne požiadavky svojich klientov, a presne na to stavila aj naša značka. Vďaka tomu dokážeme vyrobiť produkty „na mieru“ a vyhovie tak naozaj každému.

Celá výroba potom prebieha na jednom mieste – od návrhu až po ušitie, a tým annie claire dostáva do svojich kabeliek, tašiek a doplnkov skutočný punc tradičnej ručnej práce a originalitu, akú inde nenájdete.

Chcete si vytvoriť vlastnú kolekciu alebo projekt?

V prípade záujmu o výrobu pre vašu značku nás neváhajte kontaktovať e-mailom: annieclaire@annieclaire.sk či telefónom +421 948 442 099. Radi s vami prediskutujeme všetky možnosti výroby.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December