Sme udržateľní vo všetkých smeroch

Publikované v: História kože a spracovania koží Publikované:

Naše kabelky sú vyrábané lokálne, poctivo a za použia tých najkvalitnejších materiálov, ktoré pochádzajú a spracuvávajú sa v Európe za prísnych legislatívnych štandartov, navyše bez použitia ťažkých kovov. Kože, s ktorými pracujeme, zrejú dlho, čo vám zaručí ich trvácnosť a kvalitu. Nepúšťame sa bezhlavo do módnych trendov a nové kolekcie neprodukujeme niekoľkorát za rok. Zakladáme si predovšetkým na udržateľných trendoch. Naše kabelky, tašky či peňaženky sú nadčasové, budú vašim spoločníkom dlhé roky. No tu naša cesta udržateľnosti nekončí...

Kožené kabelky balené v ekologickom balení

vyprodukuje mnohonásobne viac odpadov, ako je objem využiteľnej suroviny. Tieto suroviny potom putujú do tovární, kde sa z nich vyrobí obal. Tvrdenie, že priemysel znečisťuje škodlivými látkami ovzdušie, pôdu aj vodu, nie je ničím novým. Ak si niečo objednáte, tovar vám často príde zabalený v plastovom obale s množstvom plastovej výplne. Základnou surovinou pre výrobu plastov je ropa, ktorá pri súčasnom tempe spotreby vydrží už len približne 40 rokov. Veľmi znepokojivé informácie. A kvôli čomu to všetko?

Príde vám balík, vybalíte objednaný tovar. Čo urobíte s materiálom, v ktorom je zabalený a v ktorom prišiel? Je vaša odpoveď - smetný kôš? Áno, je to bežná prax vo väčšine domácností. Z obalov vzniká odpad, ktorý zo skládok a spaľovní ďalej znečisťuje ovzdušie, pôdu a vody.

Ekologické, recyklované balenie peňaženiek a kabeliek

Aj tomuto sa v našej firme snažíme vyhnúť. Tak, ako nám záleží na udržateľnosti pri výbere, spracovaní a výrobe kabiek, tak nám záleží aj na udržateľných možnostiach ich balenia.

  • ak si objednáte od nás kabelku, príde vám v kartónovej škatuli, v ktorej nenájdete žiaden plastový obal či výplň
  • kabelka je chránená obalom v podobe tašky z netkanej textílie, ktorú ďalej môžete opakovane použiť na nákup
  • kabelky sú vypĺňané len papierom, žiadnym plastovým materiálom
  • manikúry či peňaženky balíme do vlastných recyklovaných krabičiek
  • pri balení používame papierové pásky

Taška namiesto plastového vrecka ktorú opätovne využijete

Veríme, že i týmto spôsobom pomôžeme k zlepšeniu enviromentálnej situácie u nás. Na ekológii nám záleží, preto sa snažíme tak pri výrobe, ako aj pri balení využívať tie najlepšie a najšetrnejšie materiály. Je to minimum, čo môžeme pre prírodu urobiť.

Ďaľšie články z tejto kategórie:

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December